2026 İstanbul İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
featured

Trabzon’da hamsi ve istavritin kilogramı 100 liradan satılıyor

Kent genelinde balıkçı tezgahlarını süsleyen hamsi, istavrit ile aynı fiyatla satışa sunuldu. Balıkçılar havalar soğumaya başladıkça daha da lezzetli olacağını belirtti.

service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz’de hamsi bolluğu…

Tezgahları süsleyen balıklar, her bütçeye uygunluğuyla dikkat çekiyor.

KİLOSU 100 LİRADAN SATILIYOR

Trabzon’da balıkçı tezgahlarında hamsi ve istavritin kilogramı 100, tirsinin 200, mezgit, alabalık ve somonun 250, palamudun 400, çipuranın ise 450 liradan satılıyor.

Balıkçı Çetin Kavzoğlu, bu yıl hamsi sezonunun erken açıldığını ve bolca avlanabildiği için fiyatların uygun olduğunu söyledi.

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle fiyatların daha da azalabileceğini belirten Kavzoğlu, “Palamut olmadığından bu sene erken hamsi avcılığına başlandı. Bu süre içerisinde tabii hamsi revaçta şu an.” dedi.

“ÖZ VE YERLİ HAMSİ”

Kavzoğlu, hamsinin genellikle Trabzon ve Giresun açıklarında avlandığına değinerek, şöyle devam etti:

Hamsi yerli buranın öz ve yerli hamsisi. Şimdi vatandaş palamuttan başlayarak sezonun açılmasına alıştı. Bu sezon palamudun olmayışından dolayı artık hamsi avcılığına başlandı. Hamsi erken başladı ama gayet güzel ve lezzetli. Havalar soğumaya başladığında daha da lezzetli olacak. İnşallah böyle devam eder.

Trabzon’da hamsi ve istavritin kilogramı 100 liradan satılıyor
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!