2026 İstanbul İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
featured

Trabzon’da hamsi ve istavritin kilogramı 100 lira

Karadeniz'de hamsi, bu yıl geçen yıla oranla tezgahlara daha erken geldi. Trabzon'da hamsinin kilogramı 100, çipura ve levreğin kilosu 45 liradan satışa sunuldu.

service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un Ortahisar ilçesinin Moloz mevkisindeki balıkçı tezgahlarında, hamsi, istavrit, mezgit ve çipura gibi balık türleri yerini aldı.

TEZGAHTAKİ BALIKLARIN FİYATLARI

Hamsi, mezgit ve istavritin kilogramı 100 liradan, çipuranın 450, tirsinin 150, levreğin 400, somonun kilogramı ise 250 liradan satılıyor.

HAMSİ, SEZONA ERKEN BAŞLADI

Balıkçı Kadir Pınar, hamsinin bu sezon tezgahlardaki yerini, geçmiş yıllara göre daha erken aldığını söyledi.

Kadir Balık fiyatlarının uygun olduğunu belirten Pınar, bol çeşidin yer aldığı tezgahlarda hamsi ve istavritin 100 liradan satıldığını ifade etti.

VATANDAŞLAR HAMSİYE İLGİ GÖSTERİYOR

Pınar, vatandaşların özellikle hamsiye ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Balıkçı Erkan Keleş de bu yıl palamudun az, hamsinin fazla olduğunu belirtti.

Vatandaşlardan Gülümser Beşikçi de balıkların taze olduğunu, akşam yemeği için hamsi ve mezgit aldığını söyledi.

Trabzon’da hamsi ve istavritin kilogramı 100 lira
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!