Selçuk İnan’dan veda sinyali! Buradaki misyonumun tamamlandığını düşünüyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İHA

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 35. haftasında Alanyaspor’a 1-0 mağlup oldu.

Bu sonuçla Gaziantep FK 42 puanda kalırken, Alanyaspor ise puanını 38’e çıkararak kümede kalma yolunca çok kritik bir galibiyet aldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi.

“MİSYONUMUN TAMAMLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

İnan, şu ifadeleri kullandı:

Geçen yıl çok zor bir görevi kabul etmiştim. Bu bir riskti bizim için ama ben hep cesaretli davrandım. Oyuncularımızla, yönetimle, başkanla beraber önemli işler yaptık. Zorlu bir süre yaşadık. Transferleri kendimiz yaptık. Ligde kalmayı neredeyse garantilemiş bir takım olarak Avrupa hesabı yaparken son haftalarda kötü sonuçlar aldık. İnsanların gösterdiği tepkiler bizi üzüyor. Üzülüyorum ama kırılmıyorum. O yüzden yarın başkanımızla da görüşeceğim. Bir şekilde buradaki misyonumun tamamlandığını düşünüyorum. Kısıtlı imkanlara rağmen önemli işler yaptık. Herkese teşekkür ediyorum.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Selçuk İnan’dan veda sinyali! Buradaki misyonumun tamamlandığını düşünüyorum

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.