Safiye Soyman’dan Nostaljik Paylaşım
Türk sanat müziğinin sevilen isimlerinden Safiye Soyman, sık sık estetik yaptırmasıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle Seda Sayan ile olan arkadaşlığı ve birlikte geçirdikleri zamanlar, magazin dünyasında sıkça konuşuluyor. Sosyal medyadaki aktif paylaşımlarıyla da dikkat çeken Soyman, bu defa nostaljik bir anısını takipçileriyle paylaştı.
“İLK SAHNEYE ÇIKTIĞIM AN”
Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından ilk sahneye çıktığı anı gösteren bir fotoğrafını paylaştı. Eski halini paylaşarak, “90’lı yıllarda biraz nostaljiye gidelim dedim, ilk sahneye çıktığım zaman” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, takipçileri arasında büyük bir ilgi gördü.
Safiye Soyman, estetik uygulamaları hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. “Seda beni kullanıyor kobay olarak, önce ben yaptırıyorum. Sonra o da aynı yere gidiyor. En son gıdığımı aldırdım zaten, başka yüzümde bir şey yok ki” şeklinde konuşarak, estetik konusundaki deneyimlerini esprili bir dille aktardı.