Mansur Yavaş’tan 23 Nisan mesajı: Atatürk’ün sesiyle hazırlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocukluk Bayramı…

Türkiye genelinde büyük bir coşkuyla bayram kutlamaları yapılıyor.

YAVAŞ’TAN 23 NİSAN PAYLAŞIMI

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yapay zeka ile oluşturulmuş Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan konuşmasının videosunu paylaşarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Yavaş, yaptığı paylaşımda Atatürk’ün konuşmasına atıfta bulunarak, bağımsızlık meşalesinin bugüne kadar yol gösterdiğini söyledi.

ATATÜRK’ÜN SÖZLERİNE ATIFTA BULUNDU

Yavaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

105 yıl önce Ankara’da yanan bağımsızlık meşalesi, bugün hâlâ yolumuzu aydınlatıyor. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

YAPAY ZEKA İLE ATATÜRK’ÜN KONUŞMASI

Yapay zeka ile oluşturulmuş Atatürk konuşmasında şu ifadeler geçiyor:

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Yavaş’ın, Atatürk’ün yapay zeka ile oluşturulmuş konuşmasını kullandığı 23 Nisan mesajı büyük beğeni topladı.

Mansur Yavaş’tan 23 Nisan mesajı: Atatürk’ün sesiyle hazırlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!