Manisa’da cinayet: Kuzenini tabancayla vurarak öldürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İHA

Manisa’da Gaziler Mahallesi 602 Sokak’ta bulunan bir büfede, A.C. (32) ile kuzeni Bahri Curacı (25) büfede karşılaştı.

KUZENİNİ AĞIR YARALAYIP KAÇTI

İddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonrası A.C., kuzenini tabanca ile ateş açarak ağır yaralayıp, olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Bahri Curacı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KURTARILAMADI

25 yaşındaki genç, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Curacı’nın cenazesi, Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kuzenini tabanca ile vurarak öldüren A.C.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Manisa’da cinayet: Kuzenini tabancayla vurarak öldürdü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!