İstanbul’un Başakşehir ilçesinde trafikte yaşanan gerilim, şiddet olayına dönüştü. İddiaya göre, seyir halindeki bir tır ile 34 FMA 876 plakalı otomobilin sürücüleri arasında yol verme tartışması çıktı. Tartışma, otomobildeki kişilerin tırın önünü kesmesiyle büyüdü.
TIR SÜRÜCÜSÜ, SALDIRI ANINI GÖRÜNTÜLEDİ
Tır sürücüsü, yaşananları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti. Görüntülere göre, otomobilden inen bir kişi hızla tıra yaklaşıp camına sert şekilde vurdu, ardından aracın kapısını zorlayarak sürücüye ulaşmaya çalıştı. Saldırgan bununla da yetinmeyip tırın yan aynasını parçaladı.
KAMP SANDALYESİYLE CAMA SALDIRDI
Öfkesini dindiremeyen saldırgan, aracından aldığı katlanır sandalyeyle geri dönerek tırın ön camına defalarca vurdu ve sileceği de eliyle kırdı. Yaşananlar karşısında tır sürücüsü içeriden müdahale edemezken, saldırgan ve yanındakiler daha sonra araçlarına binip olay yerinden uzaklaştı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.