2026 İstanbul İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
featured

İstanbul’da kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli evde dolabın içinde yakalandı

Esenyurt'ta 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan Burak Ö.'yü gözaltına almaya giden polis ekipleri ile cami imamı olan baba arasında tartışma çıktı. Güçlükle sakinleştirilen imam hakkında adli işlem başlatılırken şüpheli Burak Ö., evde dolabın içinde saklanırken yakalandı.

service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Esenyurt’ta polis ekipleri, ruhsatsız uzun namlulu silah taşıdığı gerekçesiyle 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan Burak Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmaların ardından polis ekipleri, belirlenen adrese gidince Mevlana Camii’nde imam olarak görev yapan Burak Ö.’nün babasıyla karşılaştı.

POLİS İLE İMAM TARTIŞTI

Bilgi için camiye giden polis ekipleri ile imam arasında tartışma çıktı.

Güçlükle sakinleştirilen imam hakkında, görev başındaki memura zorluk çıkarttığı gerekçesiyle adli işlem başlatıldı.

ŞÜPHELİ EVDEKİ DOLAPTA YAKALANDI

Savcılıktan çıkan arama kararının ardından imamın evinde arama yapıldı.

Aramada, Burak Ö. dolapta saklanırken yakalandı.

ŞÜPHELİ CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

Adliyedeki işlemleri tamamlanan şüpheli Burak Ö., cezaevine teslim edildi.

Polis ekipleri ile imam arasında yaşanan gerginlik anları ise kameralara yansıdı.

İstanbul’da kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli evde dolabın içinde yakalandı
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!