İstanbul’da ayağına kereste düşürdü: Hırsızlığa devam etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İHA

İstanbul Sultangazi’de iş yerinin önüne gelen iki şüpheli, etrafı kolaçan ettikten sonra keresteleri çalmak için harekete geçti.

Ardından istiflenmiş kerestelerden çalmaya başladı.

AYAĞINA KERESTE DÜŞÜRDÜ

Bu sırada şüphelilerden biri, kaldırmaya çalıştığı keresteleri, dağılmasının ardından ayağına düşürdü.

Acı içinde kıvranan hırsız, bir süre sonra iki keresteyi omuzlayarak oradan uzaklaştı.

O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

“İYİ NİYETLİ OLMADIĞI APAÇIK ORTADA”

Görüntülerinde, ayağına keresteleri düşüren şahsın acı içinde kıvrandığı ancak bir süre sonra keresteleri taşımaya devam ettiği görülüyor.

Dükkana geldiklerinde kerestelerin dağıldığını gördüğünü söyleyen Recep Bozkurt şunları söyledi:

Kamera kayıtlarına baktığımızda ise, burada bir kereste hırsızlığı olmuş. Keresteler çocuğun ayağının üzerine düşüyor, ayağı sakatlanıyor. Arka tarafa doğru koşuyor falan. Geliyor tekrar keresteleri omuzluyor ve dört tane kalası çalıp gidiyorlar.

Yani bunu ihtiyaçtan dolayı almış olsalardı, bugün gün içinde gelip helallik alırdı. Büyük ihtimal tabi hırsızlıktan vazgeçmediler. Dediğim gibi sakat ayakla bile tekrardan keresteleri omuzlayıp götürüyorlar. İyi niyetli olmadıkları apaçık ortada.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İstanbul’da ayağına kereste düşürdü: Hırsızlığa devam etti
Yorum Yap

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.