Isparta’da Şaşırtan Olay
İHA’nın haberine göre, Isparta’nın kent merkezinde, gece saatlerinde bir adam, bir apartmanın zillerine basarak evine gitmek için yardım talep etti. Ancak aldığı yanıtla büyük bir hayal kırıklığına uğradı.
Balkondan Gelen Cevap Şaşırttı
Ayakta durmakta zorlanan adam, “Ben bu halde eve gidemeyeceğim, beni eve götür.” diyerek yardım istedi. Balkona çıkan bir vatandaş ise, “Ben senin evini nereden bileyim, ben nüfus müdürlüğü müyüm?” şeklinde cevap verdi. Bu yanıt, adamı derin bir şaşkınlık içinde bıraktı.
Kaldırıma Oturup Ağladı
Bu beklenmedik yanıt karşısında büyük bir üzüntü yaşayan adam, kaldırımda oturarak hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. O esnada, adamın başında aldığı bir darbe ile yaralandığını fark eden çevredeki vatandaşlar hemen durumu yetkililere, yani polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı
Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralı adama ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, onu ambulansla hastaneye kaldırdı. O anlar ise, balkonda bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Bu ilginç ve trajik olay, Isparta’da yaşayanlar arasında konuşulacak bir hikaye haline geldi.