AA Kocaelispor’un Adanaspor Maçı Hazırlıkları
AA Kocaelispor, 1. Lig’in 33. haftasında 10 Nisan Perşembe günü deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Takım, bu önemli maçın hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde, Körfez Brunga Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinden sonra pas ve taktik çalışmaları yaparak maç için stratejilerini belirliyorlar.
İsmet Taşdemir, antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geride kalan haftada Bandırmaspor ile berabere kalmanın kendilerini üzdüğünü ifade etti. “RAKİBİN KAYBEDECEK HİÇBİR ŞEYİ YOK” diyerek sözlerine devam eden Taşdemir, deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçının zor geçeceğini vurguladı. Şunları ekledi:
“Bu rakibin kaybedecek hiçbir şeyi yok. Dolayısıyla onların da sahada oynayacakları bir oyun olacak. Biz de buna göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Belki de bu maç, bizim için bir ‘şampiyonluk maçı’ olacak. Şampiyonluğu yüzde 90 oranında halletmiş olacağız inşallah.”
İsmet Taşdemir, takımın hedefinin şampiyon olup kenti ve camiayı layık olduğu yere taşımak olduğunu belirterek, bu yolda kararlı adımlarla ilerleyeceklerini sözlerine ekledi.