İskenderun’da Kan Donduran Cinayet
Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşanan korkunç bir cinayet olayı, bölge halkını derinden sarstı. Denizciler Mahallesi’nde yaşayan 20 yaşındaki yabancı uyruklu Hasan Habraş, 53 yaşındaki annesi Hüsne Habraş’ı boğarak hayatına son verdi.
“Annemiz Öldü”
Olayın ardından Hasan, ağabeyini arayarak “Annemiz öldü, başımız sağ olsun” diyerek telefonu kapattı. Bu mesaj, ailenin diğer bireyleri için büyük bir şok etkisi yarattı. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini doğruladı. Psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen genç, hemen gözaltına alındı.
Tutuklandı
Hüsne Habraş’ın cenaze işlemleri tamamlandıktan sonra defnedildi. Olayın ardından mahkemeye çıkarılan 20 yaşındaki cinayet zanlısı, tutuklandı. Hasan Habraş’ın ifadesinde, annesini içindeki şeytanı çıkarmak için öldürdüğünü söylediği ortaya çıktı. Bu açıklama, cinayetle ilgili soruşturmayı derinleştirdi.
Mahalle Sakinlerinden Şok Edici İfadeler
Olayın gerçekleştiği mahalledeki komşular, Hasan’ın cinayetten sonra evin perdelerini siyah bir perde ile değiştirdiğini gözlemlediklerini ifade ettiler. Bu durum, çevre halkında daha da büyük bir endişe yarattı. Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)