Hatay’da ekmeğin içinden çivi çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İHA

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Yenimahalle’de yaşayan Mehmet Bozar ve ailesi, sabah kahvaltısı yapmak istediği esnada neye uğradığını şaşırdı.

Talihsiz olayda, zincir marketten alınan ekmeğin içerisinden inşaat çivisi çıktı.

İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ARAYARAK İHBARDA BULUNDU

Ekmeğin içerisinde inşaat çivisinin gözükmediğini ifade eden Mehmet Bozar, yaşananlara tepki gösterdi.

Durumu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü arayarak ihbarda bulunan ihbar eden Bozar, kısa sürede bölgeye gelen ilçe tarım ekiplerine çiviyi teslim etti.

“İNŞAAT ÇİVİSİ AĞZINA GELDİ”

Eşinin yemek yediği esnada ekmeğin içerisinden inşaat çivisi çıktığını ifade eden Mehmet Bozar, şu ifadeleri kullandı:

Geçen cumartesi çocuğu zincir marketlerden birine gönderdim. Sabah kahvaltıda tost yapmak istedik. Ekmeğin ne üstünden ne de altından görmeyeceğimiz şekilde içinden çivi çıktı. Eşim tostu yemek isterken inşaat çivisi ağzına geldi. Çiviyi çıkartıp yetkililere teslim ettik.

“ÇİVİNİN ÜZERİNE DİKKATLİ BAKILINCA HAMURA YAPIŞIP PİŞMİŞ VAZİYETTEYDİ”

Yetkililerden gerekenin yapılmasını istiyorum. İnşaat çivisi çıktı. Çivinin üzerinde dikkatli bakılınca hamura yapışıp pişmiş vaziyetteydi. Yetkililer benden çiviyi ve ekmeği istediler. Ben Tarım Müdürlüğüne teslim ettim. Eşim çiviyi yutabilirdi veya kötü sonuçlar olabilirdi. Allah’tan eşim çiviyi yutmadan fark edip çıkarttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Hatay’da ekmeğin içinden çivi çıktı

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.