Erzurum’da eş katili koca yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
AA

Erzurum’da kan donduran cinayet vakası….

Palandöken ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Ali Osman Buzlak, Erzurum Şehir Hastanesi bahçesinde aracında yanında bulunan 24 yaşındaki eşi Hatice Agcakale Buzlak ile tartışmaya başladı.

İkilinin tartışmasında sinirler kısa sürede gerildi.

EŞİNİN CESEDİNİ BAGAJA SAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Osman, eşini boğarak öldürdü.

Paniğe kapılan şüpheli, eşinin cesedini aracın bagajına sakladı.

YAKALANDI

Araçtaki kesici aletle kendine de zarar verdikten sonra aracıyla hastane bahçesinden hareket eden Ali Osman, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Murat Ellik Bulvarı’nda durdu.

Burada polis ekiplerince gece saatlerinde araçta yaralı olarak bulunan Ali Osman, hastaneye kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Tedavisinin ardından gözaltına alınana Ali Osman Buzlak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hatice Agcakale Buzlak için Narmanlı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Hatice Agcakale Buzlak’ın annesi Emine Gürgen, yakınları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut ile vatandaşlar katıldı.

“ÇOCUĞUMUN HAKKINI ALIN”

Anne Gürgen, kızının tabutunun başında kadın cinayetlerinin durdurulması için çağrı yaparak, “Benim çocuğumun hakkını alın, hakkını bırakmayın. Çocuğum toprağı hak etmiyor.” dedi.

Anne Gürgen ve yakınları helallik istendiği esnada gözyaşlarına hakim olamadı.

Hatice Agcakale Buzlak’ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“İNSANLIK OLARAK ACI DUYUYORUZ”

Erzurum Barosu Başkanı Mesut Öner, cenaze töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 yıllık bir avukat olarak birçok dosyaya baktığını, üzülerek kadına yönelik şiddet olayıyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Aileye sabır dileğinde bulunan Öner, “Bu olaylar maalesef tekrar etmeye devam ediyor. Bununla ilgili önleyici tedbirler alınmasına rağmen maalesef tekrarlarını hep görmeye devam ediyoruz. İnsanlık olarak çok acı duyuyoruz.

Çünkü bir anne, gecenin üçünde, uykunun en değerli anında evladının ağlaması ile uyanıp ona sevgiyle emziren bir kadın, böyle bir şiddete maruz kalabilir mi? Hem dinimizin hem toplumumuzun ve kültürümüzün değer atfettiği kadına karşı böyle bir şiddetle karşı karşıya kalmak toplum vicdanını hakikaten büyük şekilde zedelemektedir.” diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

Erzurum’da eş katili koca yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.