Düzce’de aracının içine giren yılanı ‘güle güle’ diyerek uğurladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İHA

Düzde’de, inşaat şantiyesine malzeme getiren Orhan Kılıç, aracının bagaj kısmında bir yılan olduğunu fark etti.

Durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ileten Kılıç’ın yardımına Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri koştu.

YILANI ÇIKARTMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Şantiyeye gelen ekipler pikap aracın bagaj kısmında yılanı çıkartmak için çalışma başlattı.

Delikler arasında sürekli hareket ederek kaçan yılanı kurtarmak için itfaiyeciler, uzun uğraş verdi.

EKİPLER YILANI UZUN UĞRAŞLAR SONUCU DIŞARI ÇIKARDI

Bir türlü yılan çıkartılamayınca pikabın bagaj kısmı sökülmeye başlandı.

Yapılan çalışmalar sonrasında bagaj kısmında plastik aksam sökülünce yılan, İtfaiye ekiplerinin çalışması ile bulunduğu yerden alındı.

“BİR DAHA GELME ARKADAŞIM”

Yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan bölgede doğal ortamına salınırken, araç sahibi, “Bir daha gelme arkadaşım” diyerek tebessüm ettirdi.

Aracında yılan olduğunu fark edince ekiplerden yardım istediğini belirten Orhan Kılıç şöyle konuştu:

Aracıma yılan girdi. 112’yi arayıp bilgi verdim ve Düzce İtfaiyesi geldi. Arkadaşlar çalışma yapıyorlar. Yerini tespit ettik. Delikten içeride olduğunu görüyoruz. Bir şekilde onu oradan çıkartmaya çalıştık. Hayvanın zarar görmemesi için araçta bazı parçaları bazı aksamları sökmemiz gerekiyordu. Söktük ve hayvanı bulunduğu yerden çıkartıp doğal hayata saldık.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Düzce’de aracının içine giren yılanı ‘güle güle’ diyerek uğurladı
Yorum Yap

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.