Devlet Bahçeli’nin TBMM Grup Toplantısı konuşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalar yapıyor.

“Belki bugünden sonra ülkemin şafağı bir başka sökecektir. Belki bugünden sonra Türkiye’nin prangaları tamamen kırılacaktır. Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne hız verme zamanıdır.

Bugün kitabın ortasından konuşacağım. Alışıldık söylem kalıplarından tasmanın vakti gelmiştir. Muazzez milletimizin ayak bağlarını kalıcı olarak çözmenin ilk adımını atmış olacağım. Türkiye’nin çözemeyeceği, altından kalkamayacağı, üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorunu yoktur.

Yeter ki isteyelim, sırt sırta verelim. Türkiye ekonomisi çok şükür şiddetli fırtınayı atlattı. Mahvolduk diyen felaket tellallarının yüzünü kızartmıştır. Türkiye’nin ekonomi alanında gösterdiği performans anlamlı ve değerlidir. Enflasyon ve hayat pahalılığı her insanımızı haklı olarak rahatsız etmektedir.

Bu konudaki şikayetleri ortadan kaldırmak görevimizdir. Enflasyonla mücadele kesintisiz sürmektedir ve desteğimiz tamdır. Kabinenin yanındayız, ekonomi politikalarına güveniyoruz. Döviz kuru, faiz ve enflasyon kuşatmasını güç birliği yaparak kıracağız.

Her vatandaşımızdan bir bahane ile 750 lira almak yerine, tüm vatandaşlarımıza artan zengimlikten pay vermek hayal değildir. Emek ve alın teri bizim vazgeçilmez değerimizdir. Cumhur İttifakı olarak hayat pahalılığını bitireceğiz, kayıt dışılığa neşter vuracağız.

AYRINTILAR GELİYOR

Devlet Bahçeli’nin TBMM Grup Toplantısı konuşması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!