2026 İstanbul İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
featured

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Emeklilerin taleplerine duyarsız kalmayacağız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, en düşük emekli maaşıyla ilgili düzenlemenin en kısa sürede yapılacağını belirtti. Emeklilerin taleplerine duyarsız kalmayacaklarını ifade eden Yılmaz, "İmkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak emeklilerimizin yanında olduğumuzu söylemek isterim. Enflasyona ezdirmedik." dedi.

service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, imkanlarını sonuna kadar zorlayarak emeklilerin yanlarında olduklarını ifade etti.

NTV’nin canlı yayın konuğu olan Yılmaz, en düşük emekli maaşıyla ilgili düzenlemeye ilişkin konuştu.

En düşük aylığa ilişkin artışın kanunla yapılması gerektiğini söyleyen Yılmaz, “Bu konularda karara bağlanmadan bir etki değerlendirme yapılıyor. Bütçeyi ve kaynaklara etkisi değerlendirilip bir pozisyon belirlenir. Nihai karar Meclisimizindir.” dedi.

“Emeklilerimizi enflasyona ezdirmedik”

En düşük emekli maaşıyla ilgili düzenleme en kısa sürede yapılacağının altını çizen Yılmaz, “Emeklilerin taleplerine duyarsız kalmayacağız. İmkanlarımızı sonuna kadar zorlayarak emeklilerimizin yanında olduğumuzu söylemek isterim. Enflasyona ezdirmedik.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Emeklilerin taleplerine duyarsız kalmayacağız
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!