Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi’nin Partisini Batı’nın Övgüsü İçin Ayaklara Paspas Etdiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı

AK Parti, genişletilmiş il başkanları toplantısını düzenleyerek önemli gündem maddelerini ele aldı. Toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete yönelik çarpıcı eleştirilerde bulundu. Erdoğan, “Başı her sıkıştığında Atatürk’ün partisiyiz diye ahkam kesen, Cumhuriyet ile bir siyasi parti gidiyor, rüşveti aklamak için uğraşıyor.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Milletine karşı kibiri, Batı’ya karşı aciz bir şahsın CHP’nin başında oldukça biz başarılarımıza devam ederiz.” diyerek muhalefetin tutumunu eleştirdi.

“CHP ÜLKESİNİ ŞİKAYET EDEREK, CHP SEÇMENİNİN DE BAŞINI YERE EĞMİŞTİR”

Atatürk’ün kurduğu parti olduğunu sürekli vurgulayan CHP, geçmişle övünürken, rüşvet ve yolsuzlukları aklamak için kendi itibarını zedelemektedir.

Yıllar geçmesine rağmen, CHP genel başkanları hâlâ “Dayan Yorgo” ile “Yetiş Yorgo” ikileminden kendilerini kurtaramamıştır.

CHP Genel Başkanı’nın tutumu, bu milletin köklü ve şerefli mazisine yakışmayan bir tutumdur. Bu durum, CHP’ye oy veren vatandaşlarımıza karşı da büyük bir adaletsizliktir.

“BİZ SABRETTİKÇE ONLAR HAKARETİN DOZUNU BİRAZ DAHA ARTTIRDILAR”

Ana muhalefetin çiğ söylemlerine kulak asmadık. Onların nobranlıklarını çoğu zaman sabırla karşılayarak duymazdan geldik. Bu tutumumuzu, Ramazan’ın manevi atmosferine saygıdan dolayı sergiledik. Ancak biz büyüklük gösterdikçe, muhalefet daha da seviyesizleşti. Biz sabrettikçe, hakaretin dozunu artırdılar ve daha kışkırtıcı bir söyleme yöneldiler. Edebimizi ve soğukkanlılığımızı zayıflık olarak algıladılar.

Siyasette düşman değil, rakip vardır. Siyaset, medeniyetin simgesidir ve olgunlaşmanın göstergesidir. Siyasette hakarete, vandallığa ve küfre yer yoktur. Kim siyasetin meşru yollarından sapıp sokaktan medet umuyorsa, kendini inkar ediyor demektir. CHP’nin durumu tam olarak budur.

“HEDEF GÖSTERİLEN YERLİ VE MİLLİ FİRMALAR, SOL ÖRGÜTLER TARAFINDAN TACİZ EDİLMİŞTİR”

CHP, marjinal bir örgüt gibi hareket etmekte ve sokak eylemleri ile şuursuz açıklamalarla topyekün bir saldırı gerçekleştirmektedir. Hedef gösterilen yerli ve milli firmalar, sol örgütler tarafından taciz edilmiştir. CHP Genel Başkanı, sorumlu davranmak yerine, yüzlerce milyar lirayı aşan yolsuzluk soruşturmalarını engellemeye çalışmıştır. MASAK’a iftiralar atarak, hırsızlıklarının üstünü örtmeye çalışmaktadır. Bu yaşananlar, milletin malına ve mülküne çökenlerin adaletten kaçışıdır.

“CHP YÖNETİMİ DE BİLİYOR, KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK”

Yaşananların yalnızca buz dağının görünen kısmı olduğunu CHP yönetimi de biliyor. Kimlerin bu durumdan nemalandığını çok iyi biliyorlar. Suç örgütünün kimleri maaşa bağladığını da farkındalar. Bu ucuz siyaseti kullanmakta ve CHP Genel Başkanı’na şunu söylemek istiyorum: Korkunun, telaşın ecele faydası yoktur. Görünen köy kılavuz istemez. Ortaya çıkanlar, daha fazlasının habercisidir. Ne yaparsanız yapın, adaletin tecellisine engel olamazsınız. Kirli elleri kırmak, yargının boynunun borcudur. İstanbul’u saran yapının nerelere uzandığı da zamanla anlaşılacaktır.

Sırf yolsuzluklarını savunmak amacıyla Türkiye’yi Batı’ya şikayet edenler, bir kez daha hayal kırıklığına uğrayacaktır. Yardım istedikleri Batı’dan karşılık göremediklerini kendileri de itiraf ediyor. Medet umdukları tüm odaklar, onları yüz üstü bırakmıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi’nin Partisini Batı’nın Övgüsü İçin Ayaklara Paspas Etdiler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.