Bursa’da enginar tarlasına hırsızlar dadandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İHA

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Hasanağa Mahallesi’nde yaşayan 52 yaşındaki çiftçi Mehmet Kazel, hasat için gittiği enginar tarlasında büyük bir şok yaşadı.

Yaklaşık bir yıl boyunca emek verdiği ürünlerini toplamaya hazırlanan Kazel, tarlasında tek bir enginar dahi kalmadığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

İddiaya göre, gece saatlerinde tarlaya giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, yüzlerce enginarı toplayarak araçlarına yükleyip ortadan kayboldu.

“ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Duyduğu büyük üzüntüyü dile getiren iki çocuk babası Kazel, “Yıllardır bu işi yapıyorum. Sabah erkenden geldim, bir baktım ki tarlada enginar kalmamış. Muhtemelen gece gelip her şeyi toplamışlar. Polis ekiplerine bilgi verdim, şimdi kameraları inceliyorlar. Biz bu ürünleri büyük emekle yetiştiriyoruz, şimdi soruyorum: Bu haksız kazanç onların boğazından nasıl geçecek? Onları Allah’a havale ediyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

Polis, hırsızlık olayının yaşandığı saat diliminde bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına alırken, soruşturma başlatıldı. Kazel ise vatandaşlara çağrıda bulunarak, pazarlarda şüpheli bir durum fark edenlerin 112’yi aramasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bursa’da enginar tarlasına hırsızlar dadandı
Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.