Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Okçular Çarşısı’ndaki 4 katlı bir iş merkezinin çatı katında, öğle saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Kumaşların depolandığı alanda başlayan alevler, kısa sürede büyüyerek çevreye yayılmaya başladı.
BÜYÜK PANİK YAŞANDI
Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yoğun duman altında yangına müdahale ederken, polis çevrede güvenlik önlemleri aldı, vatandaşlar ise büyük panik yaşadı.
YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ
Yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından alevler tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Maddi hasara yol açan yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatılırken, iş merkezindeki esnaf rahat bir nefes aldı.