Ayta Sözeri’den Şaşırtan Aşk İtirafı: 12 Yıldır Hayatımda Biri Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayta Sözeri Kıbrıs’ta Konser Verdi

Kendine has bir tarzı olan başarılı şarkıcı Ayta Sözeri, önceki akşam Kıbrıs’ta muhteşem bir konser verdi. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Sözeri, hem müzik kariyeri hem de özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Ayta Sözeri Kıbrıs'ta Konser Verdi

“Yeni Şarkı Geliyor”

Basın toplantısında konuşan Sözeri, müzikseverlere yeni bir single müjdesi vererek, “Çalışmalara başladık ve umarım dinleyicilerimiz yeni parçayı beğenir. Bunun yanı sıra, daha sonra bir cover çalışmam da olacak.” şeklinde ifade etti.

“Sevgilimi Kimse Bulamadı”

Özel hayatı hakkında soruları yanıtlayan Ayta Sözeri, 12 yıldır hayatında birinin olduğunu kabul etti. İlişkisini gözlerden uzak tutmayı tercih eden Sözeri, “Beni sevenler, aşk hayatımla değil, benimle olan ilişkileriyle ilgileniyor. Bu nedenle sevgilimi kimse bulamadı.” diyerek dikkat çekti.

“Yeni Dizim Geliyor”

Şarkıcılığının yanı sıra dizi ve filmlerde de yer alan Ayta Sözeri, bu alanda da heyecan verici bir müjde verdi. Yeni bir dizide rol alacağını duyuran ünlü sanatçı, “Yeni dizim ‘Handan’ çok yakında ekranlarda olacak. Projede Handan hemşire karakterini canlandıracağım.” ifadeleriyle projeyi tanıttı.

Ayta Sözeri’den Şaşırtan Aşk İtirafı: 12 Yıldır Hayatımda Biri Var!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!