2026 İstanbul İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
featured

Aydın domuz nöbetine çıkan çiftçi, tarlasına ölü bulundu

Söke’de 61 yaşındaki çiftçi Ali Yıldız, gece gittiği tarlasında ölü bulundu. Yüzünde hayvan ısırıkları görülürken, olayla ilgili soruşturma açıldı.

service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Söke ilçesi Ağaçlı Mahallesi Kahvaltıcılar Altı Mevkii’nde, ürünlerini yaban domuzlarından korumak için tarlasına giden Ali Yıldız’dan haber alınamadı. Sabah eve dönmeyen yaşlı adamı, eşi ve komşuları tarlada hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri, Yıldız’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. İlk incelemede yüzünde hayvan ısırığına benzer yaralar görüldü. Şüpheli ölüm üzerine cenaze, kesin nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

“BÖLGEDE YABAN DOMUZU TEHDİDİ ARTTI”

Ağaçlı Mahalle Muhtarı Serkan Tarakçı, bölgede yaban domuzu tehdidinin arttığını belirterek, “Üreticiler ürünlerini korumak için gece tarlaya gitmek zorunda kalıyor. Ali Yıldız da o gece tarlasını korumaya çıktı, sabah dönmeyince yakınları aramaya çıktı ve maalesef kötü bir tabloyla karşılaştı” dedi.

Aydın domuz nöbetine çıkan çiftçi, tarlasına ölü bulundu
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!