Artvin’de çıkan yangında 4 ev kullanılamaz hale geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İHA

Artvin’in Şavşat ilçesinde saat 04.00 sularında Şener, Şinasi ve Mehmet Özcan kardeşlere ait iki katlı ahşap evde yangın başladı.

Alevler kısa sürede yayılarak evin bitişiğindeki Behzade Duran’a ait iki katlı eve, ardından köydeki cami ile lojmana sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

CAN KAYBI VE YARALANMA YAŞANMADI

Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları devam ederken, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi. Yangın sırasında evlerde kimsenin bulunmaması, büyük bir felaketi önledi.

Yangının çıkış nedenine ilişkin yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Yangında kullanılamaz hale gelen dört ev, cami ve lojmanı için AFAD ekipleri inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Artvin’de çıkan yangında 4 ev kullanılamaz hale geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!