DHA Antalya Konyaaltı Sahili’nde Trajik Olay
Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde, kıyı bandında bir süre uyuyan ve ardından kendisiyle konuşmaya başlayan kimliği belirsiz bir erkek, kıyafetleriyle birlikte denize girdi. Denizde, yüzüstü hareketsiz bir şekilde yatan bu kişiyi gören iki vatandaş durumu fark etti ve hemen suya atlayarak onu kıyıya çıkardı.
Denizden Çıkarılan Adamın Hayatını Kaybettiği Belirlendi
Olayın ardından, durumun ciddiyetini anlayan vatandaşlar hemen 112 Acil Servisi arayarak yardım çağrısında bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve ilgili birimler sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı ilk incelemede, 55-60 yaşlarındaki erkeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin cansız bedeni, otopsi ve kimliğinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Ağzından Köpükler Geliyordu
Olayı görenlerden biri olan Sinan Bostancı, o anları şöyle anlattı: “Ben kıyıda güneşleniyordum. Denizde siyah bir şey belirdi. İki kişi, ‘hareketsiz bir şey geçiyor’ deyince önce balık ya da dalgıç sandık. Ancak daha sonra denizdekinin bir insan olduğunu fark ettik ve hemen kıyıya çıkardık. Ağzından köpükler geliyordu ve zaten durumu çok açıktı. Sağlık ekibi müdahale etti fakat maalesef kişi hayatını kaybetmişti.”
Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)