DHA Antalya’da Şok Edici Olay
Alanya ilçesinde, Keykubat Bulvarı’ndaki bir apartmanda yaşanan dehşet verici bir olay, tüm Türkiye’yi derinden sarstı. Melike Doğan isimli bir kadın, 37 günlük bebeği Melisa’yı oturduğu 2. kattaki dairenin penceresinden attı. Bu trajik olay sonucunda, küçük bebek beton zemine düşerek ağır yaralandı.
Bebek Kurtarılamadı
Olayı gören çevredekiler hemen durumu yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Melisa bebeğe müdahale etti. Sağlık ekiplerinin çabalarıyla bebek, ambulans helikopterle Antalya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Melisa bebek kurtarılamadı.
Cani Anne Tutuklandı
Olay sonrası Melike Doğan, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet merkezindeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Doğan, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. Bu durum, toplumda büyük bir infial yarattı ve pek çok kişi bu olayın nedenini sorguladı.
Soruşturma Sürüyor
Melisa bebeğin cenazesi, Alanya’nın Bayır Mahallesi’nde toprağa verildi. Geçen yıl S.D. isimli biriyle evlenen Melike Doğan’ın, Melisa’yı 10 Mart’ta dünyaya getirdiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor ve detaylar merakla bekleniyor.