Antalya’da Sahipsiz Köpek Vahşeti: Küçük Çocuğa Motosiklet Çarptı
İHA’nın haberine göre, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Orta Mahalle Belek Caddesi’nde yaşanan olay, herkesin yüreğini ağızına getirdi. Sahipsiz bir köpeğin küçücük bir çocuğu kovalamaya başlaması, aniden paniğe neden oldu. Bu korku dolu anlar, çocuğun yola fırlamasına sebep oldu.
MOTOSİKLET ÇARPTI
Küçük çocuk, sahipsiz köpekten kaçarken bir anda yola çıktığı sırada, hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucunda yere savruldu. Olayın şokunu yaşayan çevredeki vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirdi.
SÜRÜCÜ VE ÇOCUK YARALANDI
İhbar üzerine, kaza yerine sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Yaralanan çocuk ve motosiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İki yaralının sağlık durumu hakkında henüz kesin bir bilgi verilmedi.
O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Öte yandan, kazanın meydana geldiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, sahipsiz köpeğin çocuğu kovalaması, ardından çocuğun yola çıkması ve motosikletin ona çarpması net bir şekilde görülüyor. Bu görüntüler, olayın ne denli tehlikeli olduğunu gözler önüne seriyor.
Bu tür olayların yaşanmaması için yerel yönetimlerin sahipsiz hayvanlar konusunda daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiği bir kez daha ortaya çıktı. Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)