Gölbaşı’nda Park Halindeki Beton Mikseri Hareket Etti
İHA’nın haberine göre, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, sürücüsü park halinde bıraktığı beton mikseri, el freninin tutmaması nedeniyle aniden hareket etti. Bu beklenmedik olay sonucunda beton mikseri, ilerleyerek bir müstakil eve çarptı ve ancak bu şekilde durabildi.
Olay sırasında şans eseri, can kaybı veya yaralanma yaşanmaması büyük bir rahatlama kaynağı oldu. Bu tür kazaların sıkça yaşanabildiği inşaat alanlarında, güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha hatırlattı.
Olay Anı Güvenlik Kamerasında
Beton mikserinin hareket edip eve çarptığı anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Bu görüntüler, olayın ne kadar ani ve beklenmedik bir şekilde gerçekleştiğini gözler önüne seriyor.
Olayın ardından yetkililer, benzer kazaların yaşanmaması için park halindeki ağır araçların güvenli bir şekilde bırakılması gerektiğini vurguladı.