Adıyaman’da Feci Kaza: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti
Adıyaman’da, Çelikhan karayolu üzerinde Bulam-2 Köprüsü yakınlarında trajik bir kaza meydana geldi. Ayhan Özer’in kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına yuvarlandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi.
Yaşamını Yitirdi
Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerde, 23 yaşındaki Ayhan Özer’in hayatını kaybettiği belirlendi. Genç adamın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazanın nedenine dair detaylı bir soruşturma başlatıldı.
Kaza ile ilgili gelişmelerin takip edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması bekleniyor. Bu üzücü olay, sürücülerin dikkatli olmalarının önemini bir kez daha hatırlatıyor.