Survivor’da Heyecan Dolu Gelişmeler!
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Survivor programının yeni bölümleriyle ilgili yaptığı açıklamalar, yarışmanın heyecanını bir kat daha artırdı. Ilıcalı, önümüzdeki günlerde iki takım arasında iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve bu oyunları kazanan takımın Türkiye’ye döneceğini duyurdu.
Bu özel dokunulmazlık oyunları sonucunda başarılı olan dört yarışmacı, Türkiye’ye giderek sevdikleriyle 24 saatlik bir görüşme hakkına sahip olacak. Ancak Ilıcalı, bu ödülün bir adım ötesine geçerek, kendi kararıyla bu özel ödüle beşinci bir ismi daha ekleyeceğini açıkladı. Bu beklenmedik gelişme, izleyicilerde büyük merak uyandırdı.
Yarışmacılardan biri olan Yiğit Poyran’ın sevgilisi Yasmin Erbil, Acun Ilıcalı’nın açıklamasını yolda dinlerken duygu dolu anlar yaşadı. Erbil, bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak, izleyicilere duygusal bir an yaşattı. “NE OLUR YİĞİT KAZANSIN” diyerek duygularını dile getiren Erbil, “Şu an Acun’u dinleyip ağlamam. Ne olur Yiğit kazansın, 24 saat Türkiye’de sevdikleriyle olacakmış.” şeklinde konuştu. Bu sözleri, hem yarışmacılar hem de izleyiciler için duygusal bir anı temsil ediyor.