A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın Zorlu Mücadelesi
2025 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off 2. tur rövanş maçında A Milli Kadın Hentbol Takımı, Avusturya ile karşı karşıya geldi. İlk maçta Avusturya’da 39-26’lık bir mağlubiyet yaşayan milliler, bu kez kendi sahasında, Amasya Spor Salonu’nda rakibini ağırladı.
AVUSTURYA, GALİP GELDİ
Karşılaşmanın ilk yarısı, Avusturya’nın üstünlüğüyle 14-11 sona erdi. İkinci yarıda ise Avusturya, etkileyici bir performans sergileyerek farkı açmayı başardı. Maç sonunda Avusturya, sahadan 30-25 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Avusturya ekibi, 2025 Dünya Kadınlar Hentbol Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.
Milliler, verdikleri mücadeleyle gönülleri fethetse de, bu zorlu eleme sürecinde daha fazla çalışarak gelecekteki turnuvalarda daha iyi sonuçlar almayı hedefliyor. Her ne kadar bu maçı kaybetmiş olsalar da, A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın azmi ve kararlılığı, gelecekteki başarılarının habercisi niteliğinde.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)