Adana’nın Sarıçam ilçesinde yaşayan Mazlum B. isimli hırsız, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde park halinde bulunan C.B.’nin tırına yaklaşarak camlarını bir taşla kırdı.
Aracın torpido gözündeki cep telefonunu çalan Mazlum B., motosikletine binerek bölgeden ayrıldı.
O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
KAMERALARDAN BULUNDU
TIR’ına bindiğinde hırsızlığı fark eden C.B.’nin ihbarı üzerine Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin kimliğini ve motosikletin jantının kırmızı olduğunu belirledi.
ÖNCEKİ HIRSIZLIĞI DA ORTAYA ÇIKTI
Ekiplerin yaptığı çalışmada 22 Şubat’ta A.B.’nin park halindeki tırından cüzdan ve cep telefonunun çalındığı, aynı motosikletin bu hırsızlıkta da kullanıldığı saptandı.
İTİRAF EDİNCE TUTUKLANDI
Bu tespitler üzerine harekete geçen ekipler, Mazlum B.’yi evine yapılan baskınla yakaladı.
Emniyete götürülen şüpheli, sorgusunda, suçunu itiraf etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mazlum B., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.