2026 İstanbul İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye din ve vicdan özgürlüğünde örnek ülke

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar programında dini azınlık temsilcileriyle bir ortaya geldi. Erdoğan konuşmasında Türkiye’nin din ve vicdan hürriyeti konusunda örnek bir ülke olduğunu vurguladı. Son yıllarda artan İslam düşmanlığının birlikte yaşama kültürünü tehdit ettiğini söz eden Erdoğan, "Cami, kilise, havra demeden bombalayan, ibadethanelere dahi hürmeti olmayan DEAŞ'vari karanlık yapılara müsamahamız yoktur." dedi.

service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dini azınlık temsilcileriyle iftarda bir ortaya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen iftar programında dini azınlık temsilcileriyle bir ortaya geldi.

“Türkiye, herkesin din ve vicdan hürriyetine sahip olduğu, cemaatlerin kendi kurumlarını yaşatabildiği ve karşılıklı hürmetin hakim olduğu örnek ülkedir.

Özellikle son yıllarda tırmanan İslam düşmanlığı hem bizim insanlarımızı hem de bir ortada yaşama kültürünü açıkça tehdit ediyor.

Cami, kilise, havra demeden bombalayan, ibadethanelere dahi hürmeti olmayan DEAŞ’vari karanlık yapılara müsamahamız yoktur.

İslam düşmanlığı nasıl bir insanlık hatasıysa antisemitizm de cürümdür, makul ve legal görülemez bir kötülüktür.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye din ve vicdan özgürlüğünde örnek ülke
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!