İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Hürmüzgan bölgesinde haince saldırıya uğrayan Minab şehrindeki ilkokulda hayatını kaybeden masum çocuklar için kazılan mezarların görsellerini paylaştı. Bu görüntüler, saldırının acı etkilerini bir kez daha gözler önüne seriyor.
Arakçi, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Bunlar, ABD ve İsrail’in bir ilkokulu hedef alarak, 160’tan fazla masum küçük yavrumuzu katletmesi sonucu açılan mezarların izleri. Çocukların bedenleri paramparça edildi ve hayatlarına kıyıldı. Trump’ın vaat ettiği ‘kurtarma’ aslında işte bu acı gerçeklikle yüzleşmektir,”
dedi. Ayrıca, yaptığı açıklamada, mazlumların Gazze’den Minab’a kadar her yerde acımasızca katledildiğine vurgu yaptı. Bu saldırıların, masumların sükunet içinde hayattan koparılmasına sebep olduğunu belirtti.














