2026 İstanbul İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
featured

Nihat Hatipoğlu ile Fenerbahçe Sorusu: Nerede Yanlış Yapıyoruz? Hadi Tartışalım!

Nihat Hatipoğlu ile Fenerbahçe'yi konuşalım! Nerede hata yapıyoruz? Fikirlerinizi paylaşın, tartışmaya katılın ve birlikte çözüm yolları arayalım!

service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezon boyunca ramazan aylarında olduğu gibi, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, sevilen sohbetleri ve anlatımlarıyla izleyicilerini ruhani dünyasına davet etmeye devam ediyor.

Her zamanki gibi ATV’de yayınlanan “Nihat Hatipoğlu ile İftar” programında, bu kez özgün ve komik bir soru izleyicilerin kalbinde yer etti. Katılımcılardan biri, samimi ve içten bir şekilde sordu: “Hocam, Neden bu kadar dua etmemize karşın, Fenerbahçe bu 11 yılda şampiyon olamıyor? Dua ederken neyi yanlış yapıyoruz?” Programın canlı yayını sırasında bu ilginç soru, hem stüdyodaki misafirleri hem de ekran başındaki seyircileri güldürüp düşündürdü. Nihat Hoca, gülümseyerek cevap verdi: “Yani, dua etmenin yanı sıra biraz da ayağını iyi kullanmak lazım!” Bu karşılık izleyicilerin yüzünde tebessüm ve şaşkınlık yarattı. Programdaki bu güzel diyalog, sosyal medyada hızla yayıldı ve pek çok kişi tarafından beğeniyle paylaşıldı.

Nihat Hatipoğlu ile Fenerbahçe Sorusu: Nerede Yanlış Yapıyoruz? Hadi Tartışalım!

Soruya verilen bu mizahi cevap, izleyenlerin eğlenerek düşündüğü, samimi bir anı temsil etti. Ayrıca, farklı takımların taraftarları arasında da espirili tartışmalar başladı. Öyle ki, özellikle sosyal platformlarda bu kısa ve neşeli video çok beğeni topladı ve çeşitli yorumlarla zenginleşti.

Kim bilir belki de yeni nesil taraftarlar, dualarına ek olarak biraz da strateji ve hareket kabiliyetini geliştirmeleri gerekiyordur! Bu sıcak ve samimi an, izleyenlere hem güldürüp hem de düşündürmeye devam ediyor.

Nihat Hatipoğlu ile Fenerbahçe Sorusu: Nerede Yanlış Yapıyoruz? Hadi Tartışalım!
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!