Değerli dava arkadaşlarım, saygı değer hanımefendiler, beyefendiler sizleri hürmetle selamlıyorum. Bugünkü toplantımızı takip eden tüm vatandaşlarımızı yüreğimle selamlıyor şükran duygularımı paylaşıyorum.
Ülkemizi etkileyen iç ve dış gelişmeleri, çoğalan risk ve tehditleri kapsamlı olarak ele aldık. Terörsüz Türkiye’ye karşı bozguncu tesirleri dikkatle ele aldık. Husumet senaryolarını gözden geçirip temkinli duruşumuzu teyit ettik.
Sizleri ve dava arkadaşlarımı takdir ve tebrik ediyor; rabbim eksikliğinizi göstermesin diyorum. Anlayışımızda çalışmanın sınırı başarının limiti yoktur.
Bilhassa terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge hedefleri çerçevesinde bir yandan atılan kararlı adımları, diğer yandan da bozucu tesirleri ve bozguncu tertipleri dikkatle yorumladık. Yıkımı ve yıkıcılığı tercih eden Siyonist emperyalizmin yoz ve yeminli işbirlikçilerini, bunların şiddet ve şekavetle yazılmış husumet senaryolarını gözden geçirerek temkinli ve tedbirli siyasi duruşumuzu teyit ettik. Memnuniyetle ifade etmeliyim ki Milliyetçi Hareket Partisi; huzurlu, güvenli, millî birlik ve bütünlüğü çelikleşmiş, barış ve refahla çatısı örülmüş bir Türkiye’yi, Cumhur İttifakı’nın ortak akıl ve ahlaki yapısıyla hayata geçirmenin sonsuz amaç ve azmindedir.
Yalanı, fitneyi ve dedikoduyu siyaset zannedenler üç kağıtçılardır. Bizim anlayışımıza göre siyaset millet iradeye fikriyatla göstermenin simgesidir.
Suriye’de teşkil eden SDG/YPG terör ördütüdür. Kürt kardeşleirmizi temsil etmesi kuruklu yılan, yalan mahsülüdür. MHP olarak yeni Suriye’de kapsayıcı uzlaşmacı tüm etnik kökenleri Suriye’de birleştiren temel hak ve hürriyetlerin korunmasını esas alan anayasa yapılmasını önermiştik.
SDG/YPG’ nin terörist faaliyetleri temizlenmeli. Terörün sonu yoktur. İnsanlığa karşı işlenmiş en vahşi suç terör suçudur. İhanet ve rezaletlerin hiç kimsenin yanına kalmayacağı gayet iyi bilinmelidir. Şam’ın güvenliği Ankara’nın güvenliğidir.
Devlet duyguyla değil akılla yönetilir.
Bizim gayemiz ülkemizi hak ettiği gelişmişlik seviyesine getirmektir. İkiyüzlülğe hiçbir zaman itibar etmedik etmeyeceğiz. Türkiye’nin bahtı açık olduğunu cümle aleme göstereceğiz.
Karabağ Savaşı’nda tarihin yanlış tarafında duran CHP’ye benzemeyiz. CHP’nin mesleği ve meşgalesi uzaktan bakmaktır. Bizim siyasetimiz milli manevi mirasla pekişmişitir.
MHP, Cumhur İttifakı ortağıdır alınan kararların ortağıdır. Köklü bir siyasi parti olarak ekonomik meseleleri önemsiyoruz. CHP emeklililer üzerinde fitne kurmak istemiştir.
Barınma beslenme ve giyinme Türk’ün özüdür, politikasıdır.
Kuruduğunuz ofislerin aklı bu projelere yetmez. Bize yetişemezsiniz. İşte MHP bu kadar hazırlıklı bu kadar donanımlı ve çalışma halindedir.
Atlas evladımız 15 yaşındaki bir katil tarafından katledildi. Ahmet Minguzi cinayeti tekrar etti. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Suça karışmış çocuklara karşı nere gerekiyorsa yapmalıyız. Türkiye’nin toplumsal dokusu tahrip ediliyor. Cinnet, cinayet, sanal bahis, uyuşturucu eş zamanlı mesafeler alıyoruz. Medeniyet mirasımız dört bir koldan hücuma uğruyor. Ünlüsü ünsüzü bataklıkta çırpınıyor. Bakıyorsunuz bir özel jette her türlü rezalet sahne alıyor. Önüne gelen Bihter olmuş önüne gelen Behlül karakterine bürünmüş. Bu hallere nasıl düştük. Yaşanılanlar Müslüman Türk milletine reva mıdır.















