Antalya’da rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında yeni gelişme!
Böcek’in cezaevinde tekrar rahatsızlandığı öğrenildi.
RAHATSIZLANDI
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘rüşvet’ soruşturması kapsamında 5 Temmuz’da tutuklanan ve geçici olarak görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek, bu sabah bulunduğu Döşemealtı Yüksek Güvenlikli İnfaz Kurumu’nun revirine başvurdu.

TEKRAR HASTANEYE KALDIRILDI
Durumunun değerlendirilmesi üzerine Böcek, cezaevi aracıyla Antalya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Böcek için hastanede güvenlik önlemleri alındı.
Başkan Böcek’in B Blok’ta kontrolden geçirildiği bildirildi.
14 TEMMUZ’DA DA HASTANELİK OLMUŞTU
Böcek, 14 Temmuz’da da benzer bir şikayetle hastaneye kaldırılmış, tedavisinin ardından tekrar cezaevine götürülmüştü.
Sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
SEÇİM KAMPANYASINDA USULSÜZ FON İDDİASI
Söz konusu çalışmanın doğrudan Muhittin Böcek’in seçim kampanyası kapsamında yürütüldüğü belirtilirken, ödemelerin Yadoğlu’na ait şirketler üzerinden gerçekleştirildiği iddia edildi.
Soruşturma makamları, bu iddiaları destekler nitelikte MASAK raporları, banka dekontları ve HTS kayıtlarının dosyada yer aldığını açıkladı.
















