
Yeni sezon öncesi ciddi transferler yapması beklenen Fenerbahçe’de gözler bir yandan da takımdan ayrılacak isimler üzerinde. Başkan Sadettin Saran ve yönetiminin bu bağlamda 4 futbolcuyla vedalaşma kararı aldığı öne sürülüyor.

Gelecek sezonun kadro çalışmalarına başlayan Sadettin Saran ve ekibi, 4 isimle yolları ayırıp bu bölgelere dikkat çeken transferler yapmayı planlıyor.

Sabah’a göre sezon sonunda teşekkür edilecek o isimler Jayden Oosterwolde, Archie Brown, Fred ve Edson Alvarez.

Fenerbahçe’nin 6 milyon euroya transfer ettiği Oosterwolde’den 25 milyon euro bonservis geliri beklediği ifade edildi. 8 milyon euroya transfer edilen Archie Brown’a biçilen değer ise 10 milyon euro oldu.

Adı Brezilya ekipleriyle anılan Fred’den ise beklenti 5-6 milyon euro civarında. Sezon başında kiralanan Edson Alvarez’in satın alma opsiyonu ise kullanılmayacak.



