• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Ankara

UNICEF: İsrail’in Gazze’de çadırlara saldırısı dünyayı derinden sarsmalı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
AA

İsrail ordusu, bir yıldır kanlı saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de katliamına her gün bir yenisini daha ekliyor.

Saldırının ilk gününden bu yana binlerce masumu hedef alan soykırımcı İsrail askerleri, yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını hedef aldı.

Gazze’de hastane bahçesindeki, yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombalayan İsrail ordusu, 4 kişinin ölümüne sebep oldu.

“İSRAİL BİR KEZ DAHA ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜ”

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), sosyal medya hesabından, İsrail saldırılarına ilişkin mesaj paylaştı.

Mesajda, “Bugün ekranlarımız bir kez daha çocukların öldürüldüğü, yakıldığı, ailelerin bombalanmış çadırlardan kaçmaya çalıştığı görüntülerle doldu.” ifadeleri yer aldı.

“İSRAİL SALDIRILARI DÜNYAYI DERİNDEN SARSMALI”

Bu görüntülerin dünyayı derinden sarsması gerektiği kaydedilen mesajda, çocuklara yönelik bu korkunç şiddete hemen son verilmesi istendi.

Mesajda, İsrail’in peş peşe hastane ve bir okula yaptığı bombalama sonucu 15 çocuğun öldüğü, bunun Gazze’de güvenli hiçbir yer olmadığını tekrar gösterdiği kaydedildi.

4 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusu, Gazze’nin merkezindeki Aksa Şehitleri Hastanesi yerleşkesinde, yerinden edilmiş sivillerin kaldığı çadırlara düzenlediği saldırıda, biri çocuk ve biri kadın 4 Filistinli yaşamını yitirirken, 40 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

UNICEF: İsrail’in Gazze’de çadırlara saldırısı dünyayı derinden sarsmalı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!