Oto Galeri Kurşunlandı: Galeri Sahibi Yaralandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Erenler ilçesinde bulunan Bağlar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir oto galeri, şehir dışından gelen kişiler tarafından saldırıya uğradı. Olayda galeri sahibi yaralanırken, 4 şüpheli gözaltına alındı ve 3 adet silah ele geçirildi.

Alacak-Verecek Meselesi Nedeniyle Saldırı

Alacak-Verecek Meselesi Nedeniyle Saldırı

Şehir dışından geldikleri ve aralarında alacak-verecek meselesi bulunduğu öğrenilen 4 şahıs, galeri sahibi O.K.’nin iş yerini silahlarla kurşunladı. Saldırı esnasında galeride bulunan sahibi ve çalışanlar da tehlikeli durumu karşılamak zorunda kaldı.

Galeri Sahibi O.K. Yaralandı

Galeri Sahibi O.K. Yaralandı

Saldırı sonucunda galeri sahibi O.K. yaralanırken, olayın büyümemesi için sağlık ekipleri ve polisler hemen bölgeye sevk edildi. O.K. ilk müdahalesinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şüpheliler Gözaltına Alındı

Şüpheliler Gözaltına Alındı

Polis ekipleri tarafından hızla başlatılan soruşturma sonucunda saldırıda kullanıldığı düşünülen 3 silah ile birlikte 4 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Oto Galeri Kurşunlandı: Galeri Sahibi Yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!