• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - Ankara

Pablo Martin Batalla’dan Alex ve Hagi açıklaması: Oynadığım en iyisiydi…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haber Merkezi

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla, A Spor’a açıklamalarda bulundu.

Arjantinli teknik adam, Bursaspor tercihi için, “Bursaspor teklifi geldiğinde başka teklifler de vardı ama kulübe olan sevgimden dolayı seçim yapmak kolay oldu. Kulübün projesinin içinde olmak istedim.” dedi.

GOL YEMEME SERİLERİ

Profesyonel liglerde şu ana kadar gol yemeyen tek takım oldukları hatırlatılan ve bunun baskı oluşturup oluşturmadığı sorusuna cevap veren Batalla, “Taktik prensiplerin üzerinde çalışıyoruz. Hiç gol yemeyelim diye bir takıntım yok. Önünde sonunda bir gol yiyeceğiz, beni çok endişelendiren bir şey değil.” sözlerini sarf etti.

TARAFTARA MESAJI

3. Lig’de taraftar rekoru kırdıkları hatırlatılan Batalla, açıklamasında bulundu.

MAURO ICARDI

Galatasaray forması giyen vatandaşı Mauro Icardi ile ilgili konuşan 40 yaşındaki teknik adam, “7 sene burada oynadım, en çok gol atan Arjantinli oyuncu rekorunu kırmak istedim ama Mauro Icardi geldi ve 2 senede bu rekoru kırdı. Müthiş bir oyuncu. Herkesin onun oyununun keyfini çıkarması lazım. Kalitesi müsait ama milli takımda da çok iyi iki forvet var.” ifadelerini kullandı.

Kendisinin futbolculuğu, Alex de Souza ve Gheorghe Hagi ile ilgili, “Hangisi?” sorusuna cevap veren Batalla, “Batalla olmadığını söyleyebilirim.” dedi. Hagi’nin futbolculuk dönemini de çok fazla izlemediğini kaydeden Batalla, “Benim Türkiye’de karşılaştığım en büyük oyuncu Alex’ti diyebilirim” dedi.

İlerleyen dönemde 4 büyüklerden teklif gelmesi durumunda tercihini hangisi olacağı sorusuna yanıt veren Batalla, “Oyunculuğun bana öğrettiği bir şey varsa, o da çok uzun vadeli düşünmemek. Anın tadını çıkartıyorum. En çok sevdiğim kulüpteyim. Şu anda güzel bir durumdayız. O yüzden böyle ilerideki şeyleri düşünmeyi çok sevmiyorum.” yanıtını verdi.

TEKLİF ALDI MI?

Futbolculuğu döneminde 4 büyüklerden teklif alıp almadığı yönünde soruya yanıt veren Arjantinli teknik adam, “Çin’deyken temas oldu ama hiç resmi teklif olmadı. Temaslar olmuştu. Resmi bir şey olmadığı için, “Teklif geldi ve ben kabul etmedim.” demek istemiyorum.” sözlerini sarf etti.

ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ

Batalla, Süper Lig şampiyonluk tahmini konusunda, “Zor bir soru. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin nitelik ve nicelik olarak bir üstünlüğü var geri kalan takımlara karşı. Galatasaray’da şu anda kulübü çok iyi tanıyan bir hoca var. Fenerbahçe’de Mourinho var, bir efsane. Şampiyonluk bence küçük detaylarla belirlenir.” değerlendirmesinde bulundu.

Pablo Martin Batalla’dan Alex ve Hagi açıklaması: Oynadığım en iyisiydi…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!