Kayıp Zamanın Haykırışı: Şehit Olursa Yayınlanacak Son Sözler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta Acı Bir Kaza: Nişanlı Genç Hayatını Kaybetti

Önceki gün Kahramanmaraş’ın Göksun-Elbistan karayolunun Kanlıkavak Mahallesi mevkiinde trajik bir kaza meydana geldi. Elbistan yönüne seyreden hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Bu kazada 23 yaşındaki Hüseyin Alabacak olay yerinde hayatını kaybederken, 5 gün önce nişanlandığı Elif T. ağır yaralandı. Bu olay, sadece ailelerini değil, tüm yakın çevrelerini derin bir üzüntüye boğdu.

Kahramanmaraş'ta Acı Bir Kaza: Nişanlı Genç Hayatını Kaybetti

Memleketine Nişan İzni İçin Gelmişti

Bolu İl Jandarma Komutanlığı kadrosunda görevli olan Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Alabacak, Şırnak’ta geçici görevde bulunuyordu. Ancak, nişan izni için memleketine döndü. Alabacak ve nişanlısı Elif T.’nin, nişan sonrası düğün alışverişi için şehir merkezine gittikleri öğrenildi. Hayalleri ve umutları, bu talihsiz kaza ile yarıda kaldı. Genç çiftin birlikte planladıkları geleceğe dair hayalleri bir anda yok oldu.

Son Anlarında Bıraktığı Vasiyet

Kazanın ardından, Hüseyin Alabacak’ın silah arkadaşıyla birlikte çektiği bir video ortaya çıktı. Videoda, “Şehit olursam bu videoyu yayınla”

Kahramanmaraş'ta Acı Bir Kaza: Nişanlı Genç Hayatını Kaybetti

Kardeşinin Duygusal Mesajı

Kardeşi Medine Alabacak, abisinin ardından duygusal bir mesaj paylaştı. “Abim sadece benim değil, bu dünyada tanıdığı herkesin kahramanıydı,” diyerek sözlerine başladı. Medine, abisinin özverisini ve insanlara olan sevgisini anlatarak, “Hüseyin abim, asker olmayı çocuk yaşta kafasına koymuştu. Hep vatanını ve bayrağını sevdi. Ama en çok da ailesine düşkündü” ifadelerini kullandı. Abisinin Elif’e olan sevgisini ve nişanlanma sürecini de vurgulayarak, “İzine gelerek nişan yaptı, nikahlarını kıydılar. Düğün için gün sayıyorduk,” dedi.

Hayallerin Yarısı Kaldı

Medine, abisinin şehit olma ihtimaline karşı duyduğu düşünceleri de paylaştı: “Abim bana bir gün şöyle demişti: ‘Şehit olursam üzülmeyin, ben bu yola baş koydum. Ama unutulmak istemem, sesimi duyurun.’ İşte o yüzden o videoyu paylaştım.” Bu sözler, Medine’nin abisine olan özlemini ve derin acısını gözler önüne serdi. Onun için, Hüseyin’in hatırası ve bıraktığı miras her zaman yaşatılacak.

Elif’in Durumu ve Ailelerin Acısı

Medine, Elif’in de yaşadığı acıyı dile getirerek, “Yengem Elif, abimin vefat ettiğini bugün öğrendi. Yengem çok şükür sağlığına kavuşuyor, gözlerini açtı. Ama abimin acısı onun yüreğini dağlıyor, tıpkı hepimizin yüreğini dağladığı gibi,” dedi. Genç çiftin birbirlerine olan sevgisi, bu acı olayla birlikte derin bir yara aldı. Medine, “Onlar birbirlerini çok seviyorlardı. Elif, abimin en büyük hayaliydi. Şimdi o hayal yarım kaldı ama biz abimin emaneti olarak onu da bağrımıza bastık,” diyerek, abisinin hatırasını yaşatacaklarını belirtti.

Bu olay, sadece iki aileyi değil, bütün toplumu derinden etkiledi. Gençlerin hayalleri, umutları ve sevgi dolu ilişkileri bir anda sona erdi. Herkes, bu acı olayın ardından sevdiklerine daha sıkı sarılmanın önemini bir kez daha anladı. Hayatın ne kadar kıymetli olduğunu, her anın değerini bilerek yaşamak gerektiğini hatırlattı. Tüm bu yaşananlar, kaybedilen bir canın ardında bıraktığı derin izleri ve acıyı bir kez daha gözler önüne serdi.

Kayıp Zamanın Haykırışı: Şehit Olursa Yayınlanacak Son Sözler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.