İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terör ve yolsuzluk suçlamalarıyla gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun savcılıktaki ifadesi sona erdi. İmamoğlu savcılık tarafından tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

İMAMOĞLU’NUN GÖZALTINA ALINDIĞI OPERASYON

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 99 şüpheli hakkında “suç örgütü yöneticisi olmak”, “suç örgütüne üye olmak”, “irtikap”, “rüşvet”, “nitelikli dolandırıcılık”, “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek” ve “ihaleye fesat karıştırmak” suçları ile yine İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli hakkında “PKK/KCK terör örgütüne yardım etmek” suçundan soruşturma başlatıldı.

Gözaltı kararları üzerine harekete geçen emniyet güçlerince, aralarında Ekrem İmamoğlu, İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ile şarkıcı Ercan Saatçi’nin de aralarında bulunduğu 91 zanlı gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Yerleşkesi’ne götürülen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Ayrıntılar geliyor…

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!