Hindistan’da sel ve heyelan 10 kişinin hayatına mal oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
AA

Hindistan yoğun yağışlardan olumsuz etkilendi.

Hindistan’ın Meghalaya eyaletinde aşırı yağışın yol açtığı ani sel ve toprak kaymaları nedeniyle ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti.

Hindustan Times’ın haberine göre, eyalet yetkilileri, Gasuapara bölgesinde etkili olan aşırı yağışların bazı bölgelerde ani sel ve toprak kaymalarına yol açtığını belirtti.

Arama kurtarma çalışmalarının başladığını duyuran yetkililer, ilk belirlemelere göre 10 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Dhaka Tribune gazetesinin haberine göre ise de Netrokona bölgesinden yetkililer, muson yağmurlarının etkili olduğu bölgede sellerin meydana geldiğini bildirdi.

BANGLADEŞ’TE 15 KÖYDE EN AZ 20 BİN KİŞİ SEL NEDENİYLE MAHSUR KALDI

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

Hindistan’da sel ve heyelan 10 kişinin hayatına mal oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bir Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!