WhatsApp Yeni Bir Özellikle Geliyor: Notlar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılarının işlerini kolaylaştıracak yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp’ın “2.24.9.17” kodlu Android beta sürümüyle gelen yenilik, kullanıcıların beğenisini kazanmaya aday.

Yeni “Notlar” özelliğiyle birlikte, WhatsApp üzerinde alınan mesajları daha düzenli bir şekilde saklamak artık mümkün hale gelecek. Özellikle önemli bilgiler veya hatırlatmalar için oldukça kullanışlı olacak bu özellik, kullanıcıların sohbetlerini daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacak.

Nasıl Kullanılacak?

  • Mesajın üzerine basılı tuttuğunuzda, karşınıza çıkacak olan “Notlara Ekle” seçeneğine tıklayarak mesajı kişisel notlarınıza ekleyebileceksiniz.
  • Bu sayede, direkt olarak sohbet ekranına manuel not eklemek yerine, belirli mesajları notlarınıza ekleyerek daha düzenli bir şekilde organize edebileceksiniz.

Yeni özelliğin tüm WhatsApp kullanıcılarına ne zaman sunulacağı şu an için net bir şekilde bilinmiyor, ancak beta sürümüyle gelen bu yenilik, kullanıcıların beklentisini artırmış durumda. WhatsApp kullanıcıları, yakın zamanda bu özelliği deneme fırsatı bulacaklar.

WhatsApp Yeni Bir Özellikle Geliyor: Notlar!

WhatsApp Yeni Bir Özellikle Geliyor: Notlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!