Uğurcan Çakır’a Celtic’ten Transfer Teklifi Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Trabzonspor, 31 hafta sonunda 52 puanla 3. sırada yer alırken Türkiye Kupası’nda da zirve mücadelesine devam ediyor. Bu sırada takımın kalesini başarılı bir şekilde koruyan Uğurcan Çakır’a heyecan verici bir transfer teklifi geldi.

Joe Hart’un Yerine Uğurcan Çakır!

İngiliz kaleci Joe Hart’un emeklilik kararı almasıyla birlikte İskoç devi Celtic, kaleci arayışlarına hız verdi. Celtic’in menajeri Brendan Rodgers’ın listesindeki isimlerden biri olan Uğurcan Çakır için Trabzonspor’a teklifte bulundu.

Trabzonspor’a Yapılan Teklif

Celtic’in CEO’su Michael Nicholson’un Trabzonspor ile temas kurduğu ve 7.5 milyon sterlinlik bir teklifte bulunduğu ancak Trabzonspor’un 12.5 milyon sterlin civarında bir bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor. Ayrıca Uğurcan Çakır’ın da Trabzonspor’dan ayrılmak istediği iddia ediliyor.

Uğurcan Çakır’ın Durumu

Uğurcan Çakır'a Celtic'ten Transfer Teklifi Geldi!

Uğurcan Çakır’ın Celtic’in teklifine olumlu baktığı ve önümüzdeki haftalarda Glasgow’a giderek sözleşme şartlarını görüşmek üzere Brendan Rodgers ile bir araya geleceği ifade ediliyor.

Uğurcan Çakır'a Celtic'ten Transfer Teklifi Geldi!

Trabzonspor’da Başarılı Performans

Celtic’in ilgisini çeken Uğurcan Çakır, Trabzonspor formasıyla Süper Lig, Türkiye Kupası ve iki kez de Süper Kupa zaferi yaşadı. 28 yaşındaki kaleci 236 maçta forma giyerken kalesinde 280 gol gördü, 68 maçta ise gole izin vermedi.

Uğurcan Çakır’a Celtic’ten Transfer Teklifi Geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!