Tekirdağ’da Bir Kadın Daha Hayatını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın Cinayeti: Tekirdağ’da Bir Kadın Daha Hayatını Kaybetti

Kadın Cinayeti: Tekirdağ'da Bir Kadın Daha Hayatını Kaybetti

DHA – Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Avşar köyünde yaşanan trajik olayda, Enes Suna adlı şahıs, eşi Buse Ateş Suna’yı darp ederek ağır yaraladı. Buse Ateş Suna, hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan eşi Enes Suna ise jandarma tarafından gözaltına alındı ve tutuklandı.

Yaklaşık 2 ay süren yaşam mücadelesini maalesef kaybeden Buse Ateş Suna, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Cenazesi, Ferhanlı köyünde defnedildi.

İlk Duruşmada Sanık Suna’nın İfadesi

İlk Duruşmada Sanık Suna'nın İfadesi

Eşinin ölüm haberini cezaevinde aldığını belirten Enes Suna, duruşmada “Öldüğünü öğrendiğimde çok üzüldüm. Üzgünüm.” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi ve yeni duruşma tarihi belirlendi.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ Şube Başkanı Sümeyye Tekin, Buse Ateş Suna’nın ölümü üzerine sanık hakkında yeni bir iddianame hazırlanacağını ve dava açılacağını belirtti. Tekin, “Bu tür toplum vicdanını derinden yaralayan olaylarda adaletin en hızlı ve adil şekilde yerine getirilmesi için mücadele edeceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ'da Bir Kadın Daha Hayatını Kaybetti

  • Olay: Kadın cinayeti
  • Yer: Tekirdağ, Süleymanpaşa ilçesi, Avşar köyü
  • Tarih: Olay tarihi

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Tekirdağ’da Bir Kadın Daha Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!