Rusya Devlet Başkanı Putin’den Ramazan Bayramı Kutlaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kremlin resmi internet sitesinde yayınlanan mesajda, Rusya’daki Müslüman toplumu için anlamlı bir kutlama gerçekleştirdi.

Putin’den Müslüman Topluluğuna Samimi Dilekler

Putin'den Müslüman Topluluğuna Samimi Dilekler

Putin, Rusya’daki Müslüman topluluğunun mübarek Ramazan ayının sonuna denk gelen bayramını en içten dileklerle kutladığını belirtti. Mesajında, Ramazan Bayramı’nın manevi önemine vurgu yaparak, Müslümanların bu özel günü nasıl kutladıklarına değindi.

“En içten dileklerimle kutluyorum”

Putin, “Rusya Müslümanlarının mübarek Ramazan ayının sonuna denk gelen bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu bayram, yüzyıllardır İslam’ın takipçileri için yenilenme sevincini, ahlaki mükemmellik arzusunu, düşünce ve eylemlerin saflığını sembolize etmiştir.” ifadelerine yer verdi.

  • Rusya Müslümanlarının, atalarının zengin tarihi, kültürel ve dini geleneklerini yaşatarak, bu bayramı kendi topluluklarında ve yakın çevresiyle birlikte kutladıklarını vurguladı.
  • Putin, Rusya’daki Müslüman kuruluşların ülke yaşamına, vatanseverlik, eğitim ve hayırseverlik girişimlerine katkı sağladığını belirtti.
  • Ayrıca, Ukrayna Savaşı’na katılan Rusya Müslümanlarının toplumda etkin rol üstlendiğini ve uyumun güçlendirilmesine katkı sağladığını ifade etti.

“Bu vesileyle tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve en iyi dileklerimi iletirim.”

Rusya Devlet Başkanı Putin’den Ramazan Bayramı Kutlaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!