Mehmetçik, Bayramı Görev Başında Kutluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahraman Mehmetçik, Bayramı Görev Başında Kutluyor

Kahraman Mehmetçik, Bayramı Görev Başında Kutluyor

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde vatan nöbetini sürdüren Mehmetçik, Ramazan Bayramı’nı komutanları ve silah arkadaşlarıyla karşıladı. Zorlu görevlerine ara vermeden devam eden askerler, bayram coşkusunu sınırlarımızda yaşamaya devam ediyor.

Yerli Teknoloji ile Sınır Güvenliği

Yerli Teknoloji ile Sınır Güvenliği

Türkiye-İran sınır hattında görev alan Mehmetçik, yerli teknolojik cihazlar ve silahlarla sınır güvenliğini sağlıyor. “Hudut Kartalları” olarak bilinen askerler, modüler duvarın ardında terör ve kaçakçılık faaliyetlerine karşı önemli bir görev üstleniyor. Gece gündüz demeden sınırı koruyan Mehmetçik, vatan topraklarını emniyet altında tutmak için gece gündüz demeden çalışıyor.

Mehmetçik, Bayramı Görev Başında Kutluyor

Erzurum’da Hava Radar Üssünde Nöbet

Erzurum'da Hava Radar Üssünde Nöbet

Erzurum Ovası ve Karga Pazarı dağı arasında bulunan hava radar üssünde görevli askerler, hava tehditlerine karşı 24 saat boyunca hazır bekliyor. Mehmetçik, havadan gelen her türlü tehdide karşı halkın güvenliğini sağlamak adına görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiriyor. Zorlu arazi koşullarına rağmen vatan nöbetini tereddütsüz tutan askerler, ailelerinden ayrı geçirdikleri bayramı da görevleriyle birleştiriyor.

Askerler, bayramda ailelerini cep telefonuyla arayarak bayramlaşıyor. Komutanlarıyla da bayramlaşan Mehmetçik, her zaman olduğu gibi vatan nöbetinde, halkın huzur ve güvenliği için görevlerini sürdürüyor.

Mehmetçik, Bayramı Görev Başında Kutluyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!