Mardin: Hoşgörünün Başkenti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin, camileri, medreseleri, kiliseleri, dar sokakları ve taşın oya gibi işlendiği evleriyle son yılların cazibe merkezi haline gelmiştir. Mardin’e olan turist ilgisi her geçen gün artmaktadır. Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Özgür Gürgör, şehrin özelliklerini ve turist taleplerini değerlendirmiştir.

Mardin: Hoşgörünün Başkenti

Bayram Tatilinde Mardin’de Yoğun İlgi

Bayram Tatilinde Mardin'de Yoğun İlgi

Özgür Gürgör, sömestr tatili ile bayram tatilinin birleşmesiyle Mardin’e ciddi taleplerin oluştuğunu belirtmektedir. 9 günlük tatil ve bayram nedeniyle Mardin’de yüzde yüzlük bir doluluk yaşandığını ifade etmektedir. Gürgör, erken rezervasyon yapılması gerektiğini vurgulamaktadır ve Mardin’e talebin 12 aya yayılması hedeflendiğini aktarmaktadır.

Mardin: Hoşgörünün Başkenti

Mardin: Mistik ve Turistik Bir Şehir

Mardin: Mistik ve Turistik Bir Şehir

Mardin’in 4 mevsimiyle turistlere farklı deneyimler yaşattığını belirten Gürgör, şehrin kültürel ve tarihi zenginliklerine dikkat çekmektedir. Medreseler, turizm işletme belgeli restoranlar, camiler gibi birçok görülecek yere sahip olan Mardin’in, ziyaretçilere mistik bir atmosfer sunduğunu ifade etmektedir. Tatil döneminde Mardin’e gelen turist sayısının 120 bini geçmesinin beklendiğini belirtmektedir.

Mardin: Hoşgörünün Başkenti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Mardin: Hoşgörünün Başkenti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!