Kafa Travması Geçiren Sürücü Kazaya Yol Açtı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde, Ankara Yolu Caddesi Merinos mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Oktay Kambay isimli sürücü, otomobilini kullanırken aniden bilinç kaybı yaşadı. Kazada, Kambay’ın aracı önce Emirhan D. yönetimindeki bir otomobile çarptı. Kontrolden çıkan araç, ardından Nurettin Ö. idaresindeki kamyonete ve başka bir otomobile daha çarparak durabildi.

Yaralılar Var, Ekipler Hemen Müdahale Etti

Kazada, araç içerisinde bulunan 2 çocuk ve 3 yetişkin toplamda 5 kişi yaralandı. Olay yerine hızla intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleleri yaparak ambulanslarla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.

Soruşturma Başlatıldı

Yaralıların durumlarının stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlattı. Kazaya sebep olan sürücünün sağlık durumu hakkında da detaylı inceleme yapılacağı öğrenildi.

Kafa Travması Geçiren Sürücü Kazaya Yol Açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Kafa Travması Geçiren Sürücü Kazaya Yol Açtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BirHaber - Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!